De 70ties & 80ties Show. Samen terug in de tijd van de disco en soul.

Hoe leuk is het dat u een themafeest organiseert en u kunt het ook nog invullen met een leuke act zoals de 70ties & 80ties show en dan ook nog helemaal in stijl.

Het thema uit de zeventiger- en tachtigerjaren op uw feest is echt helemaal Leuk. Zingen en swingen, geniet van de echte dance classics, disco en soul. Samen weer even terug in de tijd. Denk maar aan de oude dance classics uit de jaren 70, 80.Kortom, Maurice staat garant voor een avond swingen en plezier en is interactief met het publiek. En zal verschijnen in een heus seventies outfit.

Maurice Alias Jimmy H zal ervoor zorgen dat de dansvloer helemaal gevuld zal worden. Hij neemt u even mee naar de tijd dat nog alles kon en mocht. De oude dance classics komen weer uit het stof denk aan That’s the way i like it, Disco inferno, Play that funky Music, Celebration. En zo nog veel meer van die enorme hits uit de jaren 70 & 80.  

Als het feest het toe laat is er ook nog de mogelijkheid om de 70ties & 80ties workshop erbij te doen. 

De workshop die ik ontwikkeld heb is dat ik met een groep mensen de Husle ga doen, dus lekker dansen. Ook al zeggen de gasten dan, maar wij kunnen niet dansen, dan zeg ik iedereen kan toch tot 4 tellen. En als je tot 4 kan tellen kunt u ook mee doen aan deze activiteit. U kunt er ook nog wat mee verdienen en wat dat is vertel ik u aan het einde van de show. Als de groep op de dansvloer staat vraag ik altijd twee vrijwilligers uit de groep om naast mij te komen staan. Nu staan we met zijn drieën naast elkaar tegenover de gasten op de dansvloer. Eerst ga ik de Husle zonder muziek uitleggen en oefenen. Dat doen we met zijn drieën naast elkaar tegenover de groep. Dit geeft leuke hilarische momenten om dat iedereen nu actief mee gaat doen, want wat wij doen moeten uw gasten na doen. Als de hele groep het snapt dan start ik de muziek in en gaan we ervoor. Het resultaat is dat ze dan de Husle kunnen dansen en dat geeft veel hilarische momenten.

Wat hebben we bereikt met deze actie. Interactief, samenwerking, communicatie. Doel gericht bezig en door samenwerking bereik je doelen. 

De Workshop is onderandere zeer geschikt voor Coaching doeleinden.

Door samen te dansen creëer je samenhorigheid en teamgeest!

Hieronder vind u een greep uit het repertoire

 1. I feel good.
 2. All night long.
 3. Celebraition
 4. Prout Marry
 1. kiss
 2. Soulman
 3. Thats the way i like it
 4. Long train running
 1. Stand by me
 2. Disco inferno
 3. Listen to the music
 4. Heaven 
Maurice 70ties show
Menu