De Swinging Maurice Show!

De Swing Maurice show is Avondvullend en is zeer geschikt voor een bruiloft, personeelsfeest, café, bedrijfsevenementen en festivals. Ook pauze muziek kan geregeld worden mocht er geen DJ zijn.  

Het programma bestaat uit 3 of 4 sets van 30 a 40 minuten. Maurice gaat voor de oude bekende hits die iedereen kent, deze muziek zal nooit uitsterven, iedereen kan zich ermee identificeren dus er zit voor iedereen wat bij.

Houd u van Disco, dance classics, Rock and Roll, Easy listening, Nederlandstalige hits van toen en nu uit de jaren 60, 70, 80, 90 aangevuld met hits van nu? Dan zit u bij Maurice goed. Tussen de sets door word gezorgd voor pauze muziek.

Bij deze avondvullende show kunt u kiezen om de één van de acts toe te voegen, bijvoorbeeld 1 set semi Akoestische gitaar en een set van elvis of de seventies show. Laat u infomeren wat er bij uw feest past

 

Hoe ziet doorgaans een feestavond eruit. Alle sets duren ongeveer 40 minuten. De pauzes worden ingevuld met muziek vanuit de computer (mits er wifi aanwezig is)

De 1ste set dan houden we het een beetje rustig, dit noemen we de inloop set. Iedereen kan dan rustig elkaar gedag zeggen en wennen aan de live muziek.

De 2de set dan begint het al wat meer te swingen en zijn de mensen al een beetje gewent aan de live muziek.

De 3de set gaan de voetje van de vloer en is de avond al in volle gang.

De 4de set gaan we met zijn allen uit ons bol en zijn we lekker aan het swingen / dansen en werken we naar de grote finale.

Nu is het ook zeker zo dat we goed kijken wat voor groep mensen we voor ons hebben. Want het kan ook zomaar zijn dat het publiek zo iets heeft van we gaan meteen voor feest. Zo flexibel als Maurice is, zal hij meteen zijn repertoirekeuze aanpassen en een tandje bij schakelen. Dat kan ook makkelijk want Maurice werkt met een laptop waar alle liedjes in staan en die bediend hij zelf. Het voordeel hiervan is dat hij niet met een vaste volgorde qua liedjes werkt en de avond kan invullen zoals het op dat moment aanvoelt.

Ook kunt u kiezen om één van de shows bij te voegen.BVB Maurice akoestische One Man Show (gitaar en zang) deze show geeft een heel bijzonder effect aan de avond en vervangt de eerste set. De eerste set akoestisch en de rest van de avond met alles erop en eraan geeft een heel mooi contrast.

Een van de 2 andere shows erbij geeft weer een ander effect. De Elvis show heeft geen uitleg nodig. Maar dat geeft op uw avond wel het idee dat u een groot artiest heeft uitgenodigd, haha het was Maurice maar, maar dan als Elvis (lees er alles over op de Elvis show pagina.

De 70ties & 80ties show heeft ook een mooie bij effect. Ook hier verschijnt Maurice helemaal in zijn seventies outfit. Hij gaat dan samen met u terug naar de jaren zeventig om volgens met alle gasten op uw feest een leuke show doen. 100 % zeker dat hij iedereen op de dansvloer krijgt. Lees er alles over op de 70ties & 80ties show pagina.

 

Menu