Maurice Andreas Elvis show
De King is in zijn shows net iets brutaler geworden. Een vleugje meer in deze tijd. Elvis leeft!
Zoals eerder gezegd Elvis leeft net als zijn bekende repertoire. Met een goede dosis humor brengt Elvis uw feest naar een ongekend hoogtepunt. Deze show duurt ongeveer 40 minuten.

 

 

De Elvis show is een ware aanvulling voor ieder evenement en duurt ongeveer 45 minuten. Even terug in de tijd maar wel met een dosis humor en een vleugje brutaliteit. Tenslotte is Elvis the King en de koning mag natuurlijk alles. Ook Robbie Williams is fan van Elvis, dat is geen geheim hij heeft zelfs een nummer naar Elvis vernoemt. Net als Elvis is hij een grootheid maar dan in deze tijd. Ze verschillen in persoonlijkheden maar dat is nu net de grap. Combineer deze reuzen en je krijgt een bijzonder mens die grappig en serieus bezig is met het maken van een unieke Elvis show.

Na een zinderend intro van That’s All Right My Mamma gevolgd door  Blue Suede Shoes, Burning Love en Suspiciouse Minds, duikt Elvis het publiek in. Zoals u Elvis kent zal hij altijd een babbeltje maken. Dat geeft de ideale gelegenheid voor hilarische momenten. Ietwat  brutaal zal hij de mensen uitnodigen om mee te rock and rollen, of een romantische moment met hem te delen tijdens een ballade zoals Can’t Help Faling in Love. Het maakt daarom ook niet uit of mensen er zin in hebben of niet. De wil om mee te doen creëert Elvis.

Menu