Van harte welkom, als u hier bent betekent het dat u opzoek bent naar live muziek en een gezellige avond.

U kunt hier kiezen uit één van de shows of een avondvullend programma.

De Swinging Maurice Show bestaat uit 3 of 4 sets van 40 minuten. Deze show is een complete invulling voor uw feest.

Elvis Show, 70ties Show. Dit zijn Shows van plus minus 45 minuten.

Maurice akoestische One Man Show (gitaar en zang) 3 sets van 30 minuten.

U kan ook kiezen om shows te combineren en de avond zo invullen zoals u dat wil.

IDEEËN VOOR UW TOEKOMSTIGE FEEST

Maurice akoestische One Man Show (gitaar en zang)

Met een semiakoestische gitaar en zang brengt Maurice een gezellige sfeer op u feest met een swingend repertoire wat iedereen kent. Met een bijpassende geluidsinstallatie die niet meer ruimten inneemt dan 1 vierkantenmeter, kunt u bvb al in de woonkamer een feestje bouwen.  Een kleine greep uit het repertoire zijn de bekende hits zoals, Stand by me, Mustang Sally, Kiss, Brown eyed girl, Country roads en zo nog veel meer leuke liedjes.

De Elvis Show

Elvis in het hier en nu, een show van plusminus 30 a 40 minuten. De King is in zijn shows iets brutaler geworden. Net een vleugje meer in de tijd. Elvis leeft net als zijn bekende repertoire. Met een goede dosis humor brengt Elvis uw feest naar een ongekend hoogtepunt met alle bekende hits zoals, Blue suede shoes, hound dog, Suspicious minds en nog veel meer bekende titels die u zeker kent.

De Seventies Show

Het thema uit de zeventiger- en tachtigerjaren op uw feest is echt helemaal Leuk. Zingen en swingen, geniet van de echte dance classics, disco en soul. Samen weer even terug in de tijd. Denk maar aan de oude dance classics uit de jaren 70, 80. Kortom, Maurice staat garant voor een avond swingen en plezier en is interactief met het publiek. En zal verschijnen in een heus seventies outfit. 

Maurice Andreas - akoestische show

De Swinging Maurice Show

Voeg alle shows samen

U kunt alle shows bij elkaar voegen en u krijgt een mooi geheel. Bij voor beeld, het feest kan akoestisch beginnen met gitaar en zang. Daarna overgaan naar een van de omschreven shows, Elvis of 70ties show. Of zonder acts maar dan overgaan naar de Swinging Maurice Soundmix Show zonder acts. Zo krijgt u een uiteenlopende avond waar veel variatie in zit. 

Workshop.

Samen bereik je meer.

Kent u de husle nog? Denk aan John Travolta inline dance. De workshop is ontstaan door De Seventies Show en is een mooi verhaal wat zich al vele malen heeft bewezen en wat Maurice al meer dan 10 jaar doet. Eerst gaan we een beetje opwarmen en daarna aan de slag! De workshop is gebaseerd op het idee dat iedereen word opgeroepen om op de dansvloer te komen om mee te doen. Het is echt lachen gieren en brullen!

 

 

Wat gaan we doen in de workshop

Er toe komen dat iedereen het zelfde dansje doet is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Maar in combinatie met muziek wordt het al snel een ander verhaal. Het gaat dan ook niet zozeer om het dansje! Maar wel om samen met zijn allen met de neuzen de zelfde kant op te wijzen. Hij laat zien hoe eenvoudig het kan zijn om samen iets te bereiken door kijken, luisteren en interactie. Door samenspel bereik je meer!

Over Maurice.

Hij is een gedreven muzikant / zanger entertainer. Muziek maken en entertainen zit hem in het bloed. Hij is zanger, speelt percussie en heeft een leuk repertoire samen gesteld als zanger gitarist. Maurice heeft zich de laatste 30tig jaar zeker niet verveeld zo werd hij veel gevraagd op allerlei feesten en partijen, bruiloften, personeelsfeesten. Hij was veel in Spanje en Oostenrijk om daar zijn jaarlijkse optredens te doen en doet dat nog steeds met veel plezier. Maurice houd van een professionele opstelling en houd van een uitdaging. Daar waar hij kan zal hij altijd in overleg met de organisatie van het feest tips geven wat het beste past. 

Naar al die jaren in de muziek bezig te zijn heeft Maurice ook bedacht dat hij de ervaringen die hij heeft op gedaan wil delen met de mensen, bijvoorbeeld door een workshop.

Maurice is sinds 2002 zelfstandige als muzikant, dat is voor particulieren en bedrijven erg handig.  

WAAROM ZOU U MAURICE BOEKEN? 

Professioneel

Als muzikant /  zanger entertainer is Maurice sinds 2002 zelfstandig ondernemer en ingeschreven bij de KVK. Maurice is ongeveer 30 jaar bezig in de muziek en weet hoe belangrijk het is dat waar hij ook optreed uw feest op professionele wijze zal invullen.      

Flexibel

Maurice is te om schrijven als allrounder en flexibel. Multifunctioneel inzetbaar voor grote en kleine feesten. Een installatie die ook bij u in de huiskamer kan staan en uit te breiden is naar een volwassen geluidsinstallatie voor ruim 200 man. 

Succes is 200% inzet

Het doel is uw feest tot een groot succes te maken.  Mensen entertainen / vermaken is dat je mensen leert zien en jij je zelf ook laat zien. Het moto is,  je moet samen het feest maken maar het begind wel bij je zelf en niet bij het publiek. 

CONTACT INFORMATIE EN BOEKINGEN

Hebt u vragen of wil u weten wat de kosten zijn of een afspraak maken voor een demo avond, dan het liefst bellen omdat er veel mogelijkheden zijn om u avond op de juiste manier in te vullen. Telefoon nummer 0031(0)650266957 of Email naar info@maurice-andreas.nl 

 

0650266957

U kunt telefonisch contact opnemen met ons.

Of maak gebruik van onderstaand formulier.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menu